eerste dag! - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu eerste dag! - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu

eerste dag!

Door: esmeralda2011

Blijf op de hoogte en volg Esmeralda

06 Februari 2011 | België, Veurne

zo zo... gisteren aangekomen in Veurne... 5 maanden stage lopen in Belgie, en ik maar denken dat het makkelijk zou zijn. Gisteren een heftig afscheid gehad vn me ouders en klaas die me hierheen hebben gebracht! kwas de rest van de dag van slag. Nou zit de eerste echte dag er alweer op . Vanmiddag hebben we ff gewandeld door Veurne. ''we'' zijn trouwens Simone, Mandy , Else en ik. Totdat we bij een snelweg kwamen en dus het hele stuk weer terug konden lopen ;) lekker pizza gegeten en de rest van de avond met de wii gespeeld:D Nu zo lekker een slaapje doen want morgen is het dan zover!!! De eerste stage dag! nou ja een kennismakingsdag!! reuze spannend wel.... ik hoop dat ik de mensen een beetje snel leer te verstaan want dat platte taaltje hier is best lastig!! nou ik ga even slapen.. moeten er morgen om 9 uur zijn!! gelukkig is het niet ver fietsen! ik plaats morgen weer een nieuw verhaaltje!!

Sweet dreamss liefs Esmeralda!!