gezellig!! - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu gezellig!! - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu

gezellig!!

Door: esmeralda2011

Blijf op de hoogte en volg Esmeralda

12 Februari 2011 | België, Veurne

Zo zo ik ben net van bed af... We hebben het gisteren erg gezellig gehad :D borreltjes drinken en spelletjes spelen!! Zijn nergens heen geweest omdat er hier eigenlijk niks te doen is haha!! Kheb gisteren heel erg gelachen!! Gekke dansjes doen op leuke muziek en ga zo maar door.... ;) ik ga straks even mijn eigen was doen want jaa dat zal nu ook wel moeten... Maar es even kijken of me dat gaat lukken haha! Verder ga ik de rest van de dag lekker luieren en aan mijn schat denken die ik mis:( maaaaaaaaar volgend weekend ben ik lekker thuis voor een week!!! Heerlijk vakantie!! Kheb er nu al zin dus aankomende week even 4 dagen stage en dan vrijdag lekker naar huis!!

Dag lieve mensen!! Xx

• 14 Februari 2011 - 01:13

Mandy Damhoff:

VISITE VISITE EEN HUIS VOL VISITE! (A)
    Maar toch was iedereen ver weg..
    Niemand op bezoek bij onze gezelligheid!