al wat beter..
Door: esmeralda2011
Blijf op de hoogte en volg Esmeralda
15 Februari 2011 | België, Veurne
ik voelde me gisteravond alweer een stuk beter alleen nog af en toe erg misselijk.. Verder vannacht niet zo erg gezweet als de nacht ervoor... maar ik ben nog erg misselijk! en mijn darmen zijn nog goed van streek... Dus dan hopelijk morgen maar weer naar stage! Wel jammer want wou vandaag weer graag heen maar goed zo rondhuppelen heeft ook geen zin.. Dus ik ga straks nog even proberen te slapen en wat eten binnen te houden!
Gisteren was het valentijn, voor het de eerste keer niet gevierd met klaas :( maar goed als ik er weer ben vrijdag gaan we lekker uit eten om het als nog te vieren! als mijn maag en darmen alweer 100% zijn haha. ik schrijf morgen wel opnieuw een stukje! en hopen dat ik dan gewoon weer naar stage ben, ik ga er wel van uit!
liefs esmeralda.
15 Februari 2011 - 12:34
Mama:
hallo meid
ook ik was afgelopen nacht ziek ben liters kwijt geworden zowel van b als van o.In de BB zijn nogal wat bewoners en personeel ziek dit is een risico als je in dit vak zit.Moet je de dagen dan ook weer inhalen?Ga vanavond niet naar oom jaap zijn verjaardag want voel me net een zoutzak.Heb je niet meer op msn hoe dat nu weer kan?Kus mam