8 februari - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu 8 februari - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu

8 februari

Door: esmeralda2011

Blijf op de hoogte en volg Esmeralda

09 Februari 2011 | België, Veurne

Hallo,

Kben gisteren om 9 uur al op bed gegaan dus vergeten een verhaaltje te plaatsen dus doe ik dit nu nog even gauw voordat ik uit bed ga.. Gisteren was een erg drukke dag met veel mensen die kwamen voor chemotherapie en een paar mensen voor de kijkoperaties.. Ik heb meegeholpen met infuuszakken klaar maken en verband verwisselen. Verder heb ik veel bloeddruk en pols opgemeten.. Ik had gisteren een patient die in shock raakte, deze patient kreeg voor de eerste keer chemo en reageerde heftig op deze medicatie dit was erg spannend om mee te maken!! Maar het is gelukkig goed afgelopen. Toch was ik blij dat de dag erop zat want ik was erg moe!! Mijn medebewoners en ik hadden allemaal verschillende diensten dus moesten we allemaal apart naar huis fietsen. Iedereen is dus verkeerd gereden haha !! Verder ben ik nog met simone aangehouden door de politie omdat we gistermorgen ons licht niet aanhadden die vn mij deed het gewoon maar die van simone niet. Die moet vandaag op het politiebureau laten zien dat ze licht heeft ;) dus maar van die kliklampjes gekocht. Nog 1 ding te vertellen.... We hebben een rattenplaag!! We zaten gisteren aan tafel en ik zei opeens he daar loopt wat!! En in 1 keer schiet er een gigantische rat op het terras!!! We hebben er wel een stuk of 7 , 8 gezien!! Ze komen zwemmen en drinken in onze vijver! Vet vies maar goed hier hebben we een melding van gemaakt. Ik ga me nu klaarmaken om weer een dag naar stage te gaan.. Er zijn 2 medebewoners vrij vandaag en 1 hoeft pas om 1 uur te beginnen dus ik ben saai alleen deze ochtend en heb geen zin :p maar goed.. Ik ga er weer voor!!

Tot vanavond!! Xx

• 09 Februari 2011 - 09:55

Mam:

Hallo meid
    Wat een knap stukje en dat op de vroege morgen!!!!!!!!
    Dat van die ratten hebben jullie goed geregeld hopelijk wordt er iets aan gedaan.Goed in de gaten houden.
    Zorgen jullie dat je niet met het water van de vijver in aanraking komen i.v.m. ziekte van weil.Kijk maar op google.
    We lezen vanavond meer vindt dit heel leuk zo.
    Kus mama.