WEEKEND!! - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu WEEKEND!! - Reisverslag uit Veurne, België van Esmeralda Musch - WaarBenJij.nu

WEEKEND!!

Door: esmeralda2011

Blijf op de hoogte en volg Esmeralda

10 Februari 2011 | België, Veurne

zo zo mijn week zit erop !! gelukkig maar want om heel eerlijk te zijn... Ik ben kapot :O khad niet gedacht dat het zo vermoeiend zou zijn. Maar om zoveel dingen op te slaan en ook nog zo te worstelen met een vreselijk moeilijk dialect is echt zwaar!! Ik heb gisteren geen verhaaltje geschreven omdat ik vroeg op bed lag en geen puf had om nog achter de computer te kruipen... Ik heb vandaag veel gedaan op stage!! Vanochtend veel gekeken bij het chemokuren geven en we moesten bloed afnemen bij een dementerend omaatje, en dat ging dus echt niet! ik heb nog nooit zulke dikke bobbels in aderen gezien:O echt heel erg! en pijnlijk natuurlijk. Uiteindelijk is het gelukt maar dan met een infuusnaald in de hand. Verder heb ik vanmiddag veel zelfstandig gedaan bij de patienten die geopereerd waren. Ik heb om het uur controles gedaan ; bloeddruk en pols en verder vragen of ze misselijk zijn en pijn hebben. Voor de rest mensen geholpen naar het toilet en de bedjes schoon gemaakt. Maar om even naar het doel te gaan van dit verhaaltje zoals je bovenaan leest. Ik heb weekend!!!!! Heerlijk!! ik ben morgen vrij samen met simone en het hele weekend zijn we allemaal vrij.. Dus morgen even wassen en boodschapjes doen. Verder ga ik nu douchen en lekker uitrusten en vanavond maar even een borreltje drinken om het weekend te vieren haha! hoort erbij !

liefss esmeralda!!

ohh jaa nog vergeten te vertellen.. We hebben goedele een email gestuurd over de ratten eergisteren en vandaag is de technische dienst geweest en heeft overal vallen en gif neergezet dusss we zijn benieuwd;)

• 10 Februari 2011 - 16:10

Angelique:

hahah meisjee!
    fyn weekend he!

(L)

• 11 Februari 2011 - 21:17

Mam:

hallo meid en de rest natuurlijk
    over de taal moet je je niet te druk maken je bent er nog ma ar net ze geven je niet voor niets 5-6 weken.
    doe rusig aan het weekend kun je even tanken. je stukje was weer heel leuk om te lezen en dat van die ratten komt vast wel goed.ga me nu klaar maken om te gaan werken en lees wel weer van je.
    dikke kus van ons welterusten.

• 12 Februari 2011 - 07:46

Ilona:

hallo meid,

Klaas was bij ons en daar hoorde we al van dat het erg indrukwekkend is. En de taal komt vast ook wel goed. Maar ga nu maar lekker bijkomen en geniet van je weekend. En veel plezier nog.

Dikke kus Ilona en je broer natuurlijk